Friday 3 December 2010

А ми починаємо святкувати!



Попереду перші наші свята в Австралії... На вулиці жара, супермаркети завалені черешнями – що тут скажеш – Різдво на носі. Мені це все так незвично, ще не відчуваю святкового духу. Різдво для мене це сніг, теплі рукавички, мандаринки. Австралійці святкують Різдво вкінці грудня, але так як багато хто планує відпустку на цей період, то на роботі ми вирішили святкувати раніше. Святкували минулої пятниці. Почали в офісі  - була вікторина з цікавими і смішними питаннями, якщо відповідаєш неправильно – штраф – “jelly shot” (стопарікі з желейним алкоголем). Незнаю як так вийшло але майже всі відповіли неправильно =))

cook1.jpg cook2.jpg


Після того всі разом поїхали в кулінарну школу де нас вчили готувати, а потім ми їли все що зготували. Закінчилось тим що всі сиділи і їли а шеф кухар готував (що насправді і очікуівалось :-) )

cook3.jpg

Колись дивилась по телевізору і дивувалась як можна наїстись такими маленькими порціями як в ресторанах подають? Перевірено – можна. Якщо подають порядку 10 страв з перервою в 10 хв., просто втомлюєшся їсти.

cook5.jpg  cook6.jpg

Вкінці багато хто казав що їжі було дуже багато і що вони попереїдались, а я згадувала наші українські новорічні столи з олівє і відбивними і думала наскільки вони далекі  від істини :-Р

cook7.jpg

Після кількагодинної обжираловки і випиваловки самі витривалі пішли на продовження в паб. А інші (і я в тому числі) потопали додому.

cook4.jpg

4 comments :

  1. і чого ти в паб не пішла, вже би напилась по людськи :)

    ReplyDelete
  2. Ну раз вже святкуєте, то зі святами вас!!!
    Гулянка файна :) і незвична, як для нас ;)))

    ReplyDelete
  3. Юляня, ти ж завжди була в лавах найвитриваліших...ех час минає...треба було показати їм істинного українця в тому пабі))))

    ReplyDelete
  4. От бачиш як на мене погано вплинула зміна обстановки. Треба до вас повертатись і надолужувати!

    ReplyDelete