Tuesday 7 December 2010

Ялинка

На вихідних нарешті вибрались на ялинку,  в робочі дні все часу не вистачало. Оскільки поєднували приємне з корисним, то ми гуляли під час шопінгу, чи то займались шопінгом під час прогулянки. Cловом обходили майже весь центр, а тому і майже всі ялинки.

Велосипедна ялинка.

Як тільки новина про велосипедну ялинку потрапила в пресу, нам одразу почали писати знайомі  і просити фотопідтвердження. Ялинка по замовчуванню оригінальна адже зроблена з понад 100 поламаних велосипедів які віддали на переробку. Прийшли ми на ту ялинку вдень,  а вона якась така невзрачненька виглядає, стоїть собі, і не дуже висока і не на видному місці.. Вирішили йти ще раз ввечері. І ні каплі не пошкодували. Підсвітка дуже цікава і вночі ялинка переливається різноманітними кольорами. Ось фото, але вживу вона виглядала ще набагато цікавіше.

ny6.jpg nyt8.jpg nyt9.jpg


Висока ялинкa

Є в центрі надзвичайно гарний будинок - Queen Victoria Building . Будинок побудований в 1898 році ще до нині зберіг свою красу і вишуканість. Всередині –  як і в тодішні часи кафе, магазини, виставкові зали. І в цьому будинку стоїть найвища в Сіднеї ялинка – вона займає всі 3 поверхи плюс високий купол. Висота ялинки - 24 метри. Ось коротеньке відео як її монтували.

123.jpg

Головна ялинка.

А ось і головна ялинка міста. Як і положено стоїть в центрі на площі де збирається купа людей і зазвичай проводять святкові концерти. Ну і яка ж ялинка без снігурок? Ось цих ми зустріли біля головної ялинки. Так розумію вони чекали Діда Мороза.

nyt4.jpg  snigurky.jpg

Ще багато ходили і багато ялинок бачили. Найбільше сподобалось те що жодна з них не була зрубана. Всі штучні або в горщиках.

12 comments :

  1. привіт :) класні ялиночки :)
    а може є більші фото велосипедної ялинки? хотілось би краще її роздивитись

    ReplyDelete
  2. о дяки, ато не вірив я всій тій пресі :)

    ReplyDelete
  3. Апдейтнула фотки велосипедної ялинки. Так що зараз можете більше роздивитись.

    ReplyDelete
  4. файний тег - "вилазки" :)

    ReplyDelete
  5. Перед прочитанням тексту дивувався велисопедними ялинками і не міг зрозуміти з чого вони зроблені :)

    ReplyDelete
  6. Так-так, важко повірити але велосипедна ялинка зроблена з велосипедів =)

    ReplyDelete
  7. Отлично написано. Позитива конечно не хватает, но читал на одном дыхании

    ReplyDelete
  8. Дякую! На рахунок позитиву - буду працювати =)

    ReplyDelete
  9. Юля, то боту спамеру позитиву бракує )))

    ReplyDelete
  10. Мене ті спамери вже замахали... Після кількох спам атак довелось включити перевірку коментів, і з багатьох повідомлень потім важко побачити що таки не спам.. )) Стираю майже все..
    Я отак думаю, невже людям і справді хочеться так на чужі сайти ходити і всілякі дурниці писати? Думаю роботи в них замало... Ну нічого і це ми переборемо ;-)

    ReplyDelete
  11. так то ж боти, їм нелінь )

    ReplyDelete
  12. От передостанній раз була атака не ботів - я потім навііть їх відслідкувала з допомогою однієї доброї людини - виявилось зі школи, десь з Радехова чи району.. діти... що скажеш...

    ReplyDelete