Thursday 9 December 2010

Oпра в Австралії



Нещодавно сама багата і сама відома телеведуча Опра Уінфрі на свому телешоу в США подарувала всім 300 глядачам в студії поїздку до Австралії. І от вони всі тут!! Вгадайте про що в нас зараз всі газети, журнали і новини кричать =)

opra.jpg

Прилетіли всі 300 гостей на літаку капітаном якого був Джон Траволта. Гостей розділили на 3 групи і зараз вони їздять по всій Австралії, проводять час в самих мальовничих куточках. Сама Опра вчора відвідала острів Гамільтон – найкрасивіший острів з групи островів Великого Бар’єрного Рифу (пам’ятаєте минулого року був конкурс на найкращу роботу в світі – дивитись за цим островом).

Насправсі всю цю ідею з поїздкою до Австралії придумали австралійські посадовці щоб привернути увагу до Австралії як до туристичної країни. Приготування для такої почесної делегації тривали рік і на все було потрачено близько $3 млн. Натомість планується що за рахунок напливу туристів після такої піaр акції в економіку країни повернеться в кілька разів більше коштів ніж було потрачено.

Гості пробудуть в Австралії 8 днів. За цей час, крім розваг і подорожей і відпочинку в сіднейській опері планують відзняти 2 шоу Опри. На час шоу Опера Хаус перейменують на Опра Хаус :-)

4 comments :

  1. Якщо таким чином світові треба нагадати про Австралію, чому б і ні :)))

    ReplyDelete
  2. Вона потрясна жінка, любила дивитись її шоу.
    Можливо вони все рахували, але мені здається якщо дешевше їхати в Європу відпочивати з Австралії, то з Європи наврядчи туди полетять, лишається Америка, бум надіятись американці відібють вкладені гроші :)

    ReplyDelete
  3. я собі це уявляююю... Опра в Україні!!! Короче, в одному шоу Опра каже "Отож всі сьогоднішні учасники отримують... поїздку в Україну!". Тут люди, піддавшись інстинкту самозбереження, починають тіким зі студії, але охоронці їх лювлять і таврують тавром "Я мушу їхати в Україну"...
    "Насправсі всю цю ідею з поїздкою до України придумали українські посадовці. Приготування для такої почесної делегації тривали рік і за цей час було "відмито" більше $5 млн. Натомість планується що за рахунок загального ажіотажу в ближчі 2-3 роки буде "відмито" в кілька разів більше коштів ніж було потрачено".

    ReplyDelete
  4. :-))хе-хе-хе ))

    ReplyDelete