Monday 9 May 2011

Експерименти з витримкою



Нещодавно я писала що долучилась до 30 days challenge і «підписалась» качати прес  кожного дня напротязі 30 днів. Так от, качала кожного дня всередньому 50-70 разів. Спочатку  «шкільний» варіант – коли ноги зачіплені за щось (20-30 разів) і по 15-20 бічного.

З моїх спостережень: якщо ставиш мету щось робити протягом якого часу то все йде гладко, але як тільки часових рамок нема, робота не йде. Це я кажу тому, що робила прес 30 днів, а на 31-й вже перестала :-) Тепер час від часу роблю але думаю поставити мету на протязі 6 місяців 3 рази на тиждень робити.

Результати: звичайно я кубиків на пресі не накачала, але живіт став більш пружнішим і троха виділяється рельєф, чим я дуже задоволена.

Ще я помітила що 30 днів щось робити не так і тяжко, якщо не сподобається, можна просто залишити через 30 днів, а якщо сподобається можна вводити у звичку. Саме тому мене осягнула ідея кожні 30 днів придумувати собі нове завдання. Наступний челендж – це справжнісіньке випробування для мене. Вирішила відмовитись на 30 днів від ШОКОЛАДУ.

Це означає не тільки від шоколадок а і від будь-чого з будь-яким вмістом шоколаду. Сьогодні 9-тий день, a мені все важче і важче. Я ніби і не є шоколадоголіком, але навколо всі пригощають шоколадками, цукерками, навіть на роботі було день народження і всі 3 торти мали щось шоколажне: то глазурь то тісто і квіточки то крем...

Ну нічого, ще тільки 21 день залишився ;-)

chokolada.jpg

19 comments :

  1. аа, капець :(
    я відмовлялась коли у підлітковому віці висипало на лиці від шоколаду. а тепер вроді як пройшло..
    30ть днів може й можливо витримати, але більше - нєєєє)

    ReplyDelete
  2. Юля, ну в тебе і витримка!!! Я в подібній ситуації була 2 рази. Вперше ще у підлітковому віці мала алергію на невідомо що, от лікар і заборонив мені їсти всі солодощі, в тому числі шоколад + всі цитрусові, яйця і т.п. алергени (((

    ReplyDelete
  3. Натиснула випадково Надіслати :))) тому вийде 2 коменти.
    Вдруге зіткнулася з подібною штукою під час вагітності і годування груддю. Ніякої кави, алкоголю, згодом добавились цитрусові, шоколад, продукти з барвниками. Коротше, легше перерахувати, що можна було ))) Це було щось... Зараз потроху всього собі вже дозволяю, але не сильно, в нас Софійка алергетик і поки вона на грудному, я на дієті.

    ReplyDelete
  4. О:) Яка весела компанія збирається з тих, кому "в підлітковому віці заборонили через алергію шоколад" :) я до вас!))

    Ну і витримка в тебе! Я протрималась теж близько 30 днів (трошки більше), а потім "Остапа понесло" і без солодкого, а особливо шоколаду, мені зриває дах))

    от молодець, шо прес качала! треба взяти з тебе приклад))

    ReplyDelete
  5. Юльчик, мега респект тобі!!!!Так тримати)
    А хіба існує життя без шоколаду?!))))))))))))

    ReplyDelete
  6. Ого, виявляється в дитинсві багато в кого були проблеми з шоколадом.. а я з дитинсва шоколаду багато не памятаю, зато памятаю вітамінки Ревіт по 2 в день. Ми з братом жовту солодку оболочку зїдали а маленькі білі кислі кульки що залишались викидували то під диван то ще десь =)) Мама завжди під час уборки знаходила сюрпризи ))

    ReplyDelete
  7. Дівчата, качати прес треба не місяць а пару років для того щоб зявилися кубіки. Так що далеко не кожна людина зможе накачати кубіки, тому що майже ніхто не має такої витримки.

    ReplyDelete
  8. Я наприклад не люблю коли в дівчат кубики, кубики то чоловіче (як на мене). Але те що прес треба постійно качати я на 100% погоджуюсь. Правда деколи ліні більше ніж бажання =)

    ReplyDelete
  9. І я не люблю кубики у дівчат, то чисто чоловіче. А про шоколад, бажаю витримки та сили волі! Я от вже кілька місяців шоколаду не їм...хочу сказати до всього звикається, головне почати.

    ReplyDelete
  10. блііін, тепер і я не їм шоколаду. бо останні пару тижнів в день їла по шоколадці, і сипануло на спині =(

    ReplyDelete
  11. Співчуваю, бо життя без шоколаду - це не життя :-)

    ReplyDelete
  12. Maрчик, я бачу ви з Світланкою шоколадники ще ті )))

    ReplyDelete
  13. Юлічка, з Днем народження тебе!!! Нехай твоє життя буде завжди солодким і без шоколаду. Щоб все складалось добре @>-}--

    ReplyDelete
  14. І ми спішимо привітати тебе, Юльчик!!!Бажаємо здійснення мрій, сил та наснаги на втілення бажань, хай життя приносить тільки позитив)))))

    ReplyDelete
  15. Дівчата, ну ви садистки :-)
    Скільки тут цікавих тем в блозі, а ви вирішили привітати Юлю з днем народження саме тут, де вона відмовляється від шоколаду.

    Ну це все жарти. А якщо серйозно, то також приєднуюсь до вітань і бажаю щоб у вас все було в шоколаді :-)

    ReplyDelete
  16. Ото ви і справді темку відкопали )))
    Звичайно я не сподівалась що мене на блозі будуть вітати, це був дуже приємний сюрприз!!
    Дякую вам за такі солодкі привітання!!!
    Незабаром напишу про наші дні народженняю. В нас 2.5 тижднів різниці з Петьою (він старший ;-) )

    ReplyDelete
  17. оМГ! я пропустила свято!!! ото дожилася :)
    Будь Юля щасливою і принось щасливі моменти нам всім! Ура-ура-ура! :)

    Тішуся, що ми знайомі, ти мене надихаєш ;)

    ReplyDelete
  18. я мабуть би вмер.)
    таке відчуття шо в нас тече трохи шоколадної крові =)

    ReplyDelete
  19. особливо в дівчат ;-)

    ReplyDelete