Wednesday 18 May 2011

Мульти-кухня

Надзвиайно цікава ідея прийшла нам в голову на роботі! В нас приблизно половина співробітників приїжджі от ми і вирішили організувати вечір мультинаціональної кухні. Кожен мав принести смаколики які їдять в нього на батьківщині.
Ну звичайно ж я зразу подумала про вареники, але їх і зробити треба і зварити а потім ще розігрівати.... словом через свою лінь почала шукати сало. Але з ним тут нетак і просто - магазинах не продають (кажуть в деяких можна замовити, але треба знати в яких). Так от, знайшла я бекон - копчене сало з прослойкою м'яса, в ідеалі то має бути 50% м'яса і 50% сала, але я полювала саме за салом ;-)

cult3.jpg
Взагалі багато людей зголосились принести страви, навіть деякі хлопці (що живуть самі) приготували різні смакотульки.
Саме цікаве що австралійці не знали що принести, тут як такої національної кухні нема (принаймні про неї ніхто не знає). Зато знайшлось багато снеків властивих тільки Австралії, можна сказати національні снеки. Щоб не склалось хибного враження, хочу зразу наголосити що харчуються тут більшість здоровою їжою, і я ці "австралійські приколи" бачила і пробувала вперше.

cult8.jpg

cult4.jpg

cult6.jpg

Так от, повертаємось до вечірки. Вибір страв був дуже великий, але вірите чи ні українська страва сподобалась найбільше. Може хліб був дуже смачний, а може сало, а може просто через те що горілкою запивали?

Більше фото тут.

11 comments :

  1. суперова затія 8))) мені б на таку вечірку ... та ще й вечерю не приготувала, от тіки збираюсь :) шкода що без рецептів.

    ReplyDelete
  2. може тому, що люди хотіли перекусити нормально =)

    ReplyDelete
  3. Ідея дуже суперова. Вареники в студію, і із сметаною. Нащо ви пишете про їду, я їсти хочу(((

    ReplyDelete
  4. Ага, всім вареників захтілось.. :-)
    Ідея й справді виявилась дуже вдалою, всі були ситі і задоволені, так що думаємо з часом повторити. Може я якраз вареників наліплю ;-)

    ReplyDelete
  5. Все чекаю відповідного посту, але, як я зрозумів, його не будет. Тому тут привітаю з недавно минулим Днем Народження і побажаю, щоб твоє життя було якомога довше таким яскравим, яким ти його описуєш у своєму блозі ;)

    ReplyDelete
  6. Дякую-дякую! Але пост таки буде! Просто треба і фотографії з фотіка експортнути і ще описати все.., так що поки робочий тиждень якось не виходить =)
    Але обіцяю наступного тиждня все буде готове! ;-)

    ReplyDelete
  7. Мммм! Ням!:) Суперова ідея :) Одразу захтілось чогось смачненького і незвичного

    ReplyDelete
  8. о, прікольно!!!! Захотілось скоштувати іранського рису, а який він був на смак?

    ReplyDelete
  9. А рис був дуже оригінальним..з ізюмом, корицею і ще якимись прянощами, здається мускатним горіхом, словом дуже смачний ))

    ReplyDelete
  10. не звертайте увагу на дебілкуватих школярів з анонімної іміджборди. я сам з Радехова, регулярно читаю Ваші записи :)

    ReplyDelete
  11. Дякую Щур, через ці спам атаки довелось включити перевірку всіх коментів.

    ReplyDelete