Sunday 5 July 2015

Проект 52 - тиждні 24-27.

Закинула я трохи своє бложення, троха часу немаю а трохи бажання. Вирішила що продовжу свій проект 52 на рівні проекту 12 - один допис в місяць, але не виключаю що знову передумаю і повернусь до попереднього формату :-) 



Прийшла посилка. Бабуся нам з України подаруночки прислала - Давидко відкривав і таким радісним "уууу", він навіть не бачив що там але зрозумів що щось є )) Обновку (зимову кофточку) одназу одягнув, разом з браслетиками і намистом що призначались не йому. 

А ще мені прислали кульчики, та не просто, а ручної роботи. Та ще й з справжніми квітами - моїми улюбленими маргаритками, причому Берегівськими. Дуже цінний подарунок для мене, дякую всім хто над ним старався! 

Трохи про наше буденне. Їздили на маркет за теплим взуттям а заодно і фруктів закупили. Базар той далеко але ціни тішать, тому купили багато і занесли в гараж, при потребі приносимо по кілограмчику-2 до хати. Прям як дома на закарпатті де в підвалі яблука і закрутки чи не всю зиму зберігались.

Радості немає меж. Наш перебірливий синуля їсть яблука і мандаринки. Причому просить і зранку і ввечері, а деколи навіть коли він вже в піжамі спати йде.

Хто казав у нас зима? Ми тут свіженькими ягідками ласуємо.


Девід полюбляє татові "шузи" взутись, взяти за шнурки і керувати куди то він йде.

Ходили в кінотеатр вперше з малим. Просидів увесь мультик Міньйонів, але найулюбленіша частина то був попкорн ))

Ходили в музей, такий великий і стільки всього там цікавого! Правда обійшли ми десь тільки 1/3 (дехто був невиспаний і нам жари давав). Колись повернемось.


Смаколики. Робила домашній оселедець зі ставриди. Непогано, але наступного разу пошукаю тюльку, вона таки мякша і смачніша.

Тазік олів'є поїхав на роботу - робили барбекю. Всім сподобалось, як результат салат в перші пів години розійшовся, інші салати так і не доїли.

Ходили з кумами на піцу.


Природа. Райдуга біля роботи. 

А це на вихідних - було дуже зимно і вітряно. Справа можна помітити частинку райдуги. 

Місцевий маркет. На території школи що біля нас, щосуботи організовують маркет. Продають різні смаколики, є різні розваги для дітей і навть Зумба для батьків ))



Вже кілька вихідних поспіль проходять в підготовці ванни до ремонту. Треба все потрібне знайти, а це дуууже багато, навіть не думала що в такій маленькій кімнатці стільки всяких нюансів. Вже знаємо що не на 100% буде як в дизайні, але має бути щось близьке до цього: 

Ось так і пролетіли наші минулі кілька тижднів. Наступного місяця буду ділитись прогресом ванни і пригодами з іншого штату, куди ми незабаром збираємось. Гарного вам тиждня!

11 comments :

  1. ну от, привчили читачів до щотижневої читанки, і всі поздавались : )
    вдалого ремонту і цікавої подорожі!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Знаю, знаю )) Дякуємо! Ремонт то завжди цікаво, цікаво коли закінчиться ))

      Delete
  2. А Давидко який відважний , не боїться так високо сидіти .

    ReplyDelete
  3. Я вже не могла дочекатись нового допису. Я теж здивована Давидком на вело. Вдалого ремонту і гарних вражень від запланованої подорожі.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Так то я халявлю так :-) Дякуємо.

      Delete
  4. Приїжджайте до нас і наробіть нам цілу миску олів'є )))) в мене щось ніколи руки до нього не доходять, а в тебе так апетитно та миска виглядає! Ванна крута має бути! Гарного вам ремонту!

    ReplyDelete
    Replies
    1. От якщо колись приїдемо - олів'є точно зробимо )) Дякуємо! То ми так приблизний дизайн робили бо ми місцями міняємо фактично все, і хтіли подивитись як то все буде виглядати. Як тільки закінчимо вишлю до і після там буде видно.

      Delete
  5. так-так, пости в студію! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ммм.... я знаю що ліньтяйка, але я скоротила кількість щоб собі не перебити бажання бложити взагалі після закінчення цього року ))

      Delete
  6. от, я як тільки но по ремонту двох кімнат можу вам трохи поспівчувати з ремонтом ванни, бо то капець як довго то всьо визбирати, зробити а потім ще вимити)))) натхнення вам)
    я теж потім похвалюся ремонтом, як все відмию і приберу)))
    Давидко крутий, так високо виліз

    ReplyDelete