Wednesday 3 November 2010

Кубок Мельбурна



Ото прикол! Вчора був кубoк Мельбурна. Троха про кубок:

Кубок Мельбурна це найбільші кінні перегони в Австралії. Кубок є одним з найзаможніших і найпрестижніших кінних гонок у світі. Гонка проводиться з 1861 року на дистанцію в 2 милі (3200 метрів). Захід проходить в 3-й годині в перший вівторок листопада. В Мельбурні цей день навіть є державним вихідним. Скачки навіть називають скачками що зупиняють націю, так як у всій країні всі зупиняються поставити ставки та подивиьись на перегони.

Але, мабуть, більшим фокусом в цей день є мода. Є таке неписане правило що в цей день по всій Австралії жінки носять капелюшки. Ще за кілька тижднів до скачок всі магазини були завалені капелюшками, квітками, бантіками. На роботу  також всі їхали в капелюшках.

cup7.jpg  cup2.jpg

Також в місті було купа приурочених вечірок.

cup3.jpgcup6.jpg

Свій капелюшок я зробила сама.

me-3.jpgme-2.jpg

Самі скачки яких всі так чекали і так готувались тривали всього кілька хвилин. Особливого задоволення я від них не отримала (можливо треба було більшу суму на коня ставити). Зато капелюшки... Красота!

7 comments :

  1. Чув про таку саму традицію капелюшкову в Дубаях

    ReplyDelete
  2. Ти ж наша рукодільниця)))) Красотка!!!!А хто це поряд? Він спеціально одів свій галстук під твоє платтячко і капелюшок? Пєтя знає про твого нового шанувальника)))))

    ReplyDelete
  3. Це мій співробітник Тім. Випадково вийшло що ми прийшли в тон одягнені але весь колектив з того дуже тішився =)

    ReplyDelete
  4. Юльчик ну ти молодець, таку класну квітку зробила. Тереп її краще видно.
    Можеш там відкрити магазин і продавати ;), розбагатієш.
    P.S. Назік колись мені розповідав, що якась тьотка (теж з України) в Канаді на варениках розбагатіла ;), так що є всі шанси!!

    ReplyDelete
  5. ото клас! треба буде колись і собі забацати якого-небудь капелюшка. ..може на черговий корпоратив, раз в нас скачок немає...

    ReplyDelete
  6. Hola,
    ЎUf, me gustу! Tan clara y positiva.
    Gracias

    Doggy

    ReplyDelete
  7. Hola,
    ЎGracias! Ahora me irй en este blog cada dнa!
    Have a nice day

    Boldy

    ReplyDelete