Wednesday 29 December 2010

«Їхнє» Pіздво



В Сіднеї при університеті є такий собі «Пригодницький клуб» який організовує різні роїздки, походи, розваги. Для того щоб бути членом клубу необовязково бути студентом того ВУЗу, тому ми, як і багато інших приїжджих, користуючись такою нагодою, записались в клуб. Саме з цього клубу організовувалась подорож в Сніжні гори про яку я вже писала.

В австралії Різдво найбільше свято в році, тому його тут святкують дома з родичами, з співробітниками на роботі та з друзями де вже там вийде. Наш «Клуб пригод» не став винятком і також організував святкування.

p3.jpg


Святкували ми «їхнє» Різдво ще кілька тижднів тому, був пікнік. Приїхали зранку в парк (ми пообіцяли допомогти з приготуваннями), а там краса – слів не вистачає. Погода – як на замовлення. Парк дуже чистий,травичка всюди підстрижена,багато людей відпочивають. Але саме класно що парк переходить в пляж а пляж в море!  А що нам, людям зі Львова, треба як не води?

p4.jpg p1.jpg

Чудовий день пролетів як мить. Ми грали в різні ігри, купались, загорали, їли, пили... а що ще треба для гарного відпочинку?

А от і всі ми + наш бардак :-)

p2.jpg

5 comments :

  1. ну так, зовсім не схоже на наші зимові свята.

    офтоп: Я от була на корпоративі чоловіка, як виявилось Сергій Сидорчук в них там також віднедавна працює. Сіли разом- і гуділи там голосніше всіх! :) І Набла виступала також. Віпдочили по-нашенському добряче :) ..а потім я довго везла додому чоловіка за кермом нашої машини, по засніженій дорозі...

    ReplyDelete
  2. шось дуже схоже на те, шо в нас починається з фрази "чуєш, давай візьмем по пиві, чіпси і підем на Медової Печери до джерела. тілько ше візьми когось, і в мене може хто вже з села в неділю причухає"
    а в нас тутка зима!!! справжня - з морозом, корками на дорозі, грипом, п‘яними колядуючими дядьками... ех, ляпота, а скоро вже "Христос Народився - Славімо його" - і як затягне хто "Нова радість стала..." ;)

    ReplyDelete
  3. Ех, бракує мені нашого Різдва, справжнього, з морозом і вертепами...

    ReplyDelete
  4. Я от теж була на корпоративі в чоловіка і там Набла виступала))))А ми й справді були найголосніші і найтанцювальніші))))
    Так от глянути на ваш клуб і на цю фотографію ніби і не дуже відрізняється від наших "посиділок", але Різдвом таку обстановку ніяк не назвеш))))

    ReplyDelete
  5. Звісно, традиції "трошки" різняться, зато(судячи по фото) ви дуже класно провели день, а що треба коли на душі свято!!! Так тримати :)

    ReplyDelete