Thursday 27 January 2011

Меланка



Запросили нас на святкування Меланки в клубі української молоді в Сіднеї. Вперше бачила стільки українців відколи ми приїхали сюди. І найбільше тішило те що було купа молоді! Люди приїхали з різних куточків Австралії, були такі що прилетіли зовсім з іншого кінця країни і такі, що їхали 10 годин за кермом щоб попасти на святкування.

Правда саме святкування дещо відрізнялось від того як ми собі його уявляли. Зокрема всі прийшли одягнені як в Україні ми на весілля ходимо – гарні сукні, високі підбори, зачіски.. При вході молодь восновному стояла невеличкими компаніями і з келихами вина, виглядало наче якась мажорна вечірка з американського фільму, незважаючи на польки і українське пиво.

mel11.jpg

5 comments :

  1. Справді схоже на весілля. В нас на таке святкування родичі теж з"їзджаються звідусіль і 10 годин за кермом проводять і летять літаками, навіть 10 км пішки йдуть в сусіднє село заради українського пива і польок. Правда в цей перелік ще входить сало, самогонка, бійка в кінці забави і таке інше)))

    ReplyDelete
  2. Юля, то ти з Петром тепер так виглядаєте???

    ReplyDelete
  3. Я також памятаю як ми в сусіднє село під весілля ходили, а нам кльош з солодким виносили :)

    ReplyDelete
  4. людоньки привіт :) я з нової зеландії, ви не знаєте про нашу діаспору десь в цих краях? бо я нікого знайти не можу і так сумую за домом :(
    ви святкуєте різдво у Сіднеї?? нові роки всяке таке :) дайтесь знати до аськи (411014586) чи до фейсу Ana Mak буду дуже рада цьому :)

    ReplyDelete
  5. Гламурненько! І справді дико бачити пиво "Оболонь" (якщо я правильно вгледіла) в Австралії :)

    ReplyDelete