Tuesday 1 February 2011

Australia Day



26 січня - День Австралії.  Саме 26 січня 1788 року кораблі британського флоту причалили до сіднейської  бухти.  Свято проходить кожного року в той самий день, тому його ніколи не переносять «поближче до вихідних». Цього року воно випало на середу. Отак, один день посеред тиждня, ні туди ні сюди.  Знайомі вирішили організувати підводне (чи то наводне) плавання  - на рибок подивитись. От зараз посправжньому починаємо оцінювати красу Австралії: 20 хв на автобусі/машині і ми на місці. Сонце, море, пляж з купою загораючих, плаваючих і ниряючих людей.

Найскладнішим було одіти на себе  гідрокостюм  (ті хто пробував мене зрозуміють).. :)

snor3.jpg snor2.jpg


Після короткого інструктажу і техніки безпеки всі дружно полізли в воду. А там красотіща!! Такі риби і великі і маленькі і кольорові і полосаті і ракушки і водорості (щкода що не морська капуста, а то би я наквасила ;) ) Після перших кількох хвилин захоплення мені прийшла думка купити собі такий гідрокостюм і маску і на вихідних ходити на рибок дивитись.

Плили ми в одну сторону десь пів години, і тут я помітила що від качання хвиль мене почало підтошнювати...ще покружляли хвилин 10-15 і я зрозуміла що треба вертатись «поки не пізно», а гребсти ще пів години. Хвилин через 20 я остаточно відмовилась від ідеї купувати гідрокостюм і маску. І нарешті, не без підтримки коханого який допомагав не втрачати курс на берег, вибралась на сушу. Через деякий час «відійшла» і подумала що все ж таки мені дуже сподобалось, просто наступного разу будемо брати коротші дистанції.

snor1.jpg

5 comments :

  1. ви молодці!!! :) юлька тобі просто треба підтренуватись і потім півгодинна дистанція буде здаватись тфу як просто :)

    ReplyDelete
  2. Кльово :))) Не зрозуміла точно, але якщо був скуба-дайвінг, то таке я пробувала в Єгипті, вражень неописати словами і рибки, і рифи, і дайвери на дні (живі і здорові рибок розглядали :)) Залюбки б похлюпалася біля берегів Австралії )))

    ReplyDelete
  3. шкода фоток рибок німа

    ReplyDelete
  4. Нажаль в нас нема фотіка щоб під водою фоткає, може з часом купимо, або бокс до нашого або підводну мильничку, але то ще далеко в списку ;-)

    ReplyDelete
  5. Бачу День Австралії вдався на всі 100! Вам явно личить одягатись з Петром в однакові костюмчики :))) А на автралійських рибок справді дуже б цікаво глянути.

    ReplyDelete