Thursday 10 February 2011

Моя дорога на роботу



Ходити на роботу пішки мене надихнуло наше переселення. Тепер ми живемо не так і далеко від моєї роботи.

7 вулиць, 1 міст, 1 парк, 7 світлофорів, 11 поверхів, 35 хвилин і я на роботі. Дорога ще дуже приємна тим що весь час треба йти вниз, правда тут є і мінус – назад їду на автобусі бо важко в гору йти, а ще й після робочого дня.. словом зонаходжу собі відмазки ;-)

way.jpg

От так думаю, у Львові жили 25 хв пішки до роботи і я все виходила з дому в останні хвилини, так що часу йти пішки вже не було, тому їздила на маршрутці. Чи то я така свідомо лінива, чи та лінь десь в підсвідомості і не дозволяє мені вчасно з дому виходити, навіть якщо плануєш пізніше на роботу прийти, все рівно пізніше з дому виходиш..

А от і моя дорога на роботу в фото.

11 comments :

  1. Ходити на роботу пішки це здорово :), а ще прікольно коли на всякий випадок маєш можливість сісти на автобус :P
    Твоя дорога просто мега прікольна :), мені дуже сподобалося, особливо вело-пішохідний міст.
    Я зараз ходжу з Коновальця на Чорновола, це в мене займає майже годину, але дуже подобається, почуваю себе набагато краще і мені дуже цікаво розглядати по сторонам :P

    ReplyDelete
  2. Також фан ходити пішки. Добре що є дорога прямо по маршруту і не відразу коло дороги. Ненавиджу свій відрізок від Кульпарківського мосту і до Героїв УПА :(

    ReplyDelete
  3. Там можна йти через лікарню на Боткіна і по Коновальця, там тихіше і приємніше, хоча відстань більша

    ReplyDelete
  4. Я б сказала дуже "душевний" маршрут і цікавий фотозвіт! Але більше вразило як Аліна майже годину пішки щодня топає :)))) Так тримати, обом :)

    ReplyDelete
  5. Аліна ну ти і молодець! Я і сама вражена. Година то багато, але впевнена що це набагато приємніше ніж 20 хвилин в маршрутці товктись.

    ReplyDelete
  6. я взагалі це люблю :) і не переношу маршрутки, єдине коли я не любила ходити - це на Олени Степанівни на Нікс, там якась дорога не цікава :)
    я вже не можу дочекатись коли зможу використовувати ровер для цього :P

    ReplyDelete
  7. Зранку йду ногами щоб проснутись. 30хв йти швидким ходом. З Щурата до АС2. Львів.

    ReplyDelete
  8. Цілий п’ятий курс проходив пішки з Медової печери, 39 до Університету. На дорогу тратив від 30 до 45 хвилин (залежно від погоди, бодуна та психо-фізичного стану).
    Ех, були деньки...

    ReplyDelete
  9. дуже сподобався фото-репортаж! :)

    ReplyDelete
  10. Там у вас шо, вулиці з плином миють? Чесно кажучи давно такої чистоти не бачив. Класні фотки ;)

    ReplyDelete
  11. Дякуємо! А вулиці тут всюди чисті, дуже часто люди просто босі ходять. Отак вийшов в супермаркет за продуктами і можеш не переживати що поріжеш чи замажеш ноги :)

    ReplyDelete