Tuesday 19 April 2011

Бігуни бігом біжать



На роботі набралась група з двох «бігунів» які кілька разів на тиждень під час обідньої перерви бігали. Так сталось що бігун №1 який затіяв цю справу набігався і більше не бігає. А бігуну №2 було скучно бігати самому. Таким чином я стала бігуном №3. Наразі нас в команді 5 і число все росте що не може не тішити ;-)

Взагалі я завжди скептично ставилась до бігу. То ж треба зібратись, вийти на вулицю і бігти та й ще й бігти далеко а не повертати назад як тільки відчуєш втому.. Але якщо біжиш в групі мотивація більша, адже ми нікого не залишаємо і якщо хтось повертає то і всі повертатимуть назад. За 3 тиждні бігу ще жодного разу не розвертались на середині дороги.

Почали бігти з 5 км, потрошки збільшуємо і вже біжимо 6. Наша ціль пів марафону в вересні, тут це дуже великий (маю на увазі масовий) забіг. А поки ми тренуємось біля роботи краєавиди просто неймовірні : вода, парки, оперний. Незнаю чи надовго нас (зокрема мене) вистачить, але поки є бажання треба цим користувати!

Тут можна детальніше продивитись наш маршрут.

Спеціально для мам: в лівому верхньому куточку біля шкали клікніть на чоловічка і потягніть на будь-яку частину маршруту.

8 comments :

  1. Класно! Ви - молодці! Я на стадіоні минулого року 5 міс. підряд бігав по 15 кіл (4 км) - то дуже було тяжко. Зараз бігаю по 5 кругів і все-одно воно мене напрягає... Напевно бігання по стадіону важче, як просто по маршруту. Ваші 5 км - це круто!

    ReplyDelete
  2. на роботі? а як начальство до цього ставиться? ви там змучені прибігаєте - яка тоді робота?

    ReplyDelete
  3. До Тараса: Я так помітила що взагалі якщо біжиш і рахуєш наприклад круги, або попереду якісь будівлі то важче бо підсвідомо думаєш пробігти до цього будинку чи дерева, а насправді сил є більше. Тому зараз по довгому мосту біжиться легше ніж по короткій вулиці.

    До Владислава: Обід у всіх година часу. Кожен використовує її по-різному. Ми встигаємо пробігтися, сходити в душ і розігріти обід (їсти вже можна за робочим столом). А на рахунок начальства, то власник раз побачив що ми гуртом біжимо то навпаки дуже втішився, навіть обіцяв згодом приєднатись.
    А от після бігу навпаки більше енергії і ще краще працюється ніж просто після обіду. Особисто я коли поїм - спати хочу :-)

    ReplyDelete
  4. мабуть все залежить від відстані до о'бєкту - на важких ділянках краще не дивитись де там кінець.
    кілька раз переконувався, що вночі чи в тумані складні підйоми долаються набагато легше чим у день
    ну і парками краще всього бігається =)
    п.с. бережіть коліна - пийте більше рідини

    ReplyDelete
  5. Кльово!!!!
    Ми теж нарешті "побігли")))Погодка стала сприятливою і чоловік вернувся з відрядження. Я обожнюю бігати, але після довгою перерви результат звичайно не дуже, але все попереду!!!!

    ReplyDelete
  6. Cвєт, я тут навіть бачила мам які бігають з колясками. Отак коляску на перед себе і біжать.. правда думаю чоловік з дитиною дома кращий варіант =)

    ReplyDelete
  7. В нас доречі каляска така, що з нею запросто можна бігати, просто в нас спільнота ще до такого не готова і нема де...
    Ні, в нас бабуся з донею. а бігаємо разом з Назаром))))))

    ReplyDelete
  8. О, ну то ви взагалі молодці! В нас трошка інакше: я бігаю а чоловік морально підтримує, словом ліньки =)

    ReplyDelete