Tuesday 3 May 2011

Kaрооке



В нас в Україні чи не кожне застілля закінчується співами, а тут люди такого не мають і їм цього явно не вистачає. Мабуть саме тому карооке клуби користуються неабиякою популярністю.

От і ми з співробітниками вирішили піти на карооке. Незнаю добре це чи ні але я до того ніколи не пробувала співати під карооке, тому для мене все було нове. В клубі якому ми були є багато окремих кімнаток які мають свою карооке систему і є звукоізольовані. Також їжу і випивку собі в «кубрик» можна замовити по тач скріну прямо з кімнати – досі дивуюсь як техніка все більше і більше заміняє робочу силу.

На початку вечора всі троха стидались співати, і тут до справи взялись два співробітника... що вони там витворяли – в мене аж живіт від сміху болів =))

kar1.jpg



Через трошки часу і пива всі розійшлись співами. Співали і хлопці і дівчата і АББУ і діско і навіть в кілька голосів пробували.  Виявилось в нас 3 хлопці мають надзвичайно гарні голоси!

kar3.jpg
Приз за найкращий голос (іграшковий мікрофон) - виграв мій однотімник Вей. А за найгірший дістався Тіані – гель для душу – тепер вона може тренуватись співам прямо в душовій :-)

kar6.jpg kar4.jpg

6 comments :

  1. Прикольно))) А тобі, що дісталось?

    ReplyDelete
  2. Надя, ну ти ж знаєш як я співаю )))

    ReplyDelete
  3. карОоке карАоке :)

    ReplyDelete
  4. Бач Христя, я як говорю так і пишу ;-)
    Нагадало мені однокласника який букви Р не вимовляв, то він в диктанті так і писав: ТЛАКТОЛ

    ReplyDelete
  5. Співала і я в караоке один раз, а на наступний ранок приїхала міліція)))))

    ReplyDelete
  6. ого!!!! Ну ти даєш!!
    Подробиці в студію!!

    ReplyDelete