Wednesday 29 April 2015

Проект 52 - тиждень 17. Буря.

Цей тиждень запамятається величезною бурею - найбільшою за останні 12 років. Скажу одразу що в нас все ок, але багато де дерева повикорчовувало, дахи поламало, як результат нереально добратись ні на роботу ні з роботи. Пробки, затоплені ділянки, дерева на дорогах. Ось чегра на автобус:

Навіть наш офіс "тік" - довелось відра підставляти. На вулиці таке творилось що ніхто на обід навіть не виходив. Всім офісом обідали китайською мівіною. 

Через кілька днів після шторму випав град. Ми правда його не застали і в нашому районі його не було, але в Сіднеї його було вдосталь. Фото граду немаю, зато засікла кілометраж поки стояла в пробці. 

Ходили на мюзікл Les MisérablesХто не бачив, можете подивитись одноіменний фільм-мюзікл, там Х'ю Джекман знімався. 

Поки мама з татом в театрі, дитину треба було десь прилаштувати. Так в нас намалювалась нова нянька - мама нашої знайомої з східної України. Щоб задобрити, вона принесла Давидкові шоколадну качечку. Ну хіба скажеш що то їстівна?

Подзвонила я в перерві до них, взати що там і як, і пані Люда каже: "А у нас тут все харашо, ми апщаімся, он меня бабусєй називаєт" :-) 

Ні, це не істерика в магазині. Давид просто змучився і ляг відпочити.

Запамятайте цей вираз обличчя. Це коли Девіду щось дуже подобається, і він хоче щоб всі це "щось" побачили, але не хоче щоб всі знали що він дуже радий. 

Всі фото зроблені на телефон, так як фотоапарат в сервісі і ще кілька тижднів там буде. 

4 comments :

  1. Силу природи не можна недооцінювати.. Добре, що з вами все добре!
    А Давидко освоює покерфейс)))

    ReplyDelete
  2. Рада що природні катаклізми обійшли стороною. Не раз думаю, яка розумна людина:і в космос літає, і під водою плаває, і зброю все винищити зробила... а упередити природні стихії, вилікувати багато хвороб, просто стати добрішою не получається.
    Потепліло на душі від того, що ви провели час слухаючи мюзікл.
    Гарно так дивиться Давидко, задоволений в машині.
    А перепочинок я не розумію, ні я не кажу що погано, не розумію
    За всі-всі новини дякую, Твої дописи, Юля, для мене як ковток повітря.

    ReplyDelete
  3. ого! щось таки цього року з Землею робиться страшне. мабуть люби сильно вже її розгнівали. бережіться.
    „Це коли Девіду щось дуже подобається, і він хоче щоб всі це "щось" побачили, але не хоче щоб всі знали що він дуже радий. “ :D це щось. і хоче і не хоче, але втриматись не сила : )

    ReplyDelete
  4. нічо собі буря, страшно було?
    Девід суперовий, а вираз дуже знайомий;)))

    ReplyDelete