Wednesday 20 May 2015

Проект 52 - тиждень 20. Юлі 31.

Таке враження що всі планети вирішили стати проти мене: і Петро поїхав, і погоду погану передавали, і в переддень свого всята мала температуру, тим не менше, мій день приніс купу приємностей і хорошого настрою.

До нас прийшли друзі, ми трохи посиділи, а потім взяли тортик і пішли до моря. Погуляли, взяли чаю і кілька годин просто просиділи в парку на лавочках ))

Тут був довгий абзац з роздумами про те як я себе почуваю в свої 31. Але вирішила краще показати фото свого подарунку :-)  Слава, спеціально для тебе: Та-дам! 

Ще мені подарували дуже гарні австралійські квіти. Саме такі можна зустріти в парках та дикій природі, а сучасні квіти, такі як троянди і гербери, то все колись привезене. 

Ще маю подарункові картки, нові кульчики, і ще одну посилку йду сьогодні забрати :-) 

А тепер трохи про наш тиждень.
Взуття. От думаю, може то не варто було взуття на розмір більше купувати? Всього на 1 розмір, а скільки тути всього влізає... 

Реготалки. В Давидка почуття гумору ще то, коли він в настої - розсмішити зовсім не важко :-) 

Китайська їжа. Вже по традиції ходимо раз в тиждень вечеряти. Взагалі ми любимо азійську кухню. А чи ви знали що там порції гігантські? Порція супу, певне з літр буде, при тому там купа овочів, локшини та м'яса. От ми замовили з пареною куркою, то нам 1/4 курки принесли так прямо в супі. 

Проба. В п'ятницю вирішила спекти торт щоб на суботу менше було роботи. А щоб знати який він вийщов, запекла частинку в керамічній посудинці "на пробу". Все спеклось, взяла кухонну рукавичку, щоб витягнути з духовки, і вся моя проба розлетілась по кухні..


Переферичний зір. Поки я робила чай, краєм ока помітила якийсь рух, оглянулась і побачила ось це... Австралійські жуки з вулиці - це просто великі таргани. Спеціально пальчикову батарейку поклала щоб показати маштаби монстра. Ще з попередньою фото можете порівняти до плитки на підлозі. 

Це я в свої 31. Їдем до моря їсти тортик. Подарок у відключці. 

В суботу ввечері нас запросили в гості на неділю. Таке відчуття, ніби то хтось мені продовження свята влаштував. Зацінила як то класно мати власний будинок і двір. Діти гасали цілий день.


А для дорослих був велетенський лосось запечений на вогні в банановому листті та устриці. 


А ось і дорослі :-) 


Робота. В понеділок на роботі мене чекав сюрприз від Петі. Насправді букет доставили в пятницю (коли мене на роботі не було), і всі співробітники гадали від кого ж то, бо знають що Петі нема в країні :-)
Ось такий був наш тиждень, тепер треба звикати що мені 31, бо минулого року коли запитались скільки мені років -  без роздумів відповіла що 28. Аж потім зрозуміла що то було кілька років тому ))

8 comments :

  1. вітання! і не переймайся тим віком. то лише паспортні данні, душа не старіє ; )
    звір жахливий. я б там верещала і ховалась, а не фотки робила : )
    а порції в азіатів дійсно на убій. хочу в США тут скрізь величезні порції і ми половину забираємо додому : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Я колись верещала коли на попередній квартирі почала мити посуд в умивальнику піднімаю якусь там другу тарілку - а там ящірка! Жах.. до тепер відійти не можу.
      А де саме ви живете? Часом не в Сан Франциско?

      Delete
    3. нє ящірки то не страшно. я комах не люблю. особливо павуків боюсь.
      ми в Сан Дієго, аж на краю Каліфорнії, на кордоні з Мексикою : )

      Delete
  2. Вітаю ще раз! Вітання від друзів з кількох країн чогось таки варте. Рада що даєш раду і маєш багато гарних друзів. Від лосося слюнки потекли.
    Всі планети вирішили допомогти Тобі провести гарно час, і Давидко-веселунчик.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую! Там лосось був такий цілий з головою, але я невстигла сфоторгафувати, намагалась пояснити Давидкові що не можна кидати глину Діанці на голову :-)

      Delete
  3. і від мене вітаннячка з ....надцятьліттям))))
    мені надцять було якихось 2 місяці тому, але от прочтала і подумала, як же то було давноооо.....
    кльовезні австралійські квіти, і Давидко такий кумедний)))

    ReplyDelete
  4. І від нас вітаннячка! Бажаємо позитивних деньків, гарного настрою і веселих неймовірних пригод! :) Тиждень кльовий (звісно, якщо не рахувати того таргана велетенського....)! І купа смачних смакошиків, аж їсти захотілось самій... А ще австралійські квіти неймовірні - вперше таке чудо бачу )

    ReplyDelete