Monday 8 February 2016

№2


Взнала що вагітна і думала як би то цікаво Петі подати, не хотілось просто тест вручити. 
Отож взяла я тест, гарно запакувала, перевязала зеленою стрічкою (нейтральний колір), і поклала в конверт разом з інструкцією. Чому з інтрукцією? Просто добре знаю свого чоловіка, те що в нас вже є майже 4 річний син ще нічого не означає ))
Довго думала як би то йому так сховати конвертик щоб він сам його знайшов. Тут згадалось як колись на ДН робила Петі квест, де ховала різні загадки і йому треба було по попередній підказці знайти наступну. Однією з підказок був кросворд де було зашифровано слово КРОСІВКИ. Петро розшифрував, підійшов до полички з взуттям, дивиться на кросівки, потім на мене і питає: "Що, це нові кросівки?"  -  він в них до того часу більше року відходив. Потім правда додумався підняти кросівок. Ну а підказку, яка була всередині кросівка, довелось самій йому витягувати. Це так, щоб ви уявили Петіну дружбу з квестами.

Назад до конвертика. Вирішила покласти його у внутрішню кишеню куртки. Думаю, вдіне то певне не відчує, а от як в курточці сяде в автобусі то точно відчує, ще й клійончаста упаковка зашелестить. Ще в той день я працювала з дому і дуже переживала щоб він не знайшов той конвертик поки куртку буде одягати. Могла й не хвилюватись - від Петі ніякої реакції значить нічого він не знайшов.
День 2. Переклала я конвертик в рюкзак, на самий верх, але чеснокажучи не була впевнена чи він знайде. Вже кінець робочого дня підходить, ми переписуємось про те хто Девіда з садочка забере, ну я не витримала і питаю чи він листа отримав. Відповідь мушу процитувати: "Та ))))) Я тільки непоняв чи то хлопчик чи дівчинка." 
Я чуть не впала. Чесно. А може Петя якраз і буде тим хто винайде тест, де на перших тижднях вагітності можна буде взнати стать?
А про те на якому я строці Петя спитався аж через кілька тижнів, після мого походу до лікарки. Так і не перестаю дивуватись його питанням )) 
П: "То тобі вже можуть сказати на якому ти строці?"
Ю: "Ну я це давно знаю, просто ти не питав"
П: "І на якому?"
Ю: "6 тижднів"
Тут треба було просто бачити його вираз обличчя - в той день було 4 тиждні як Петро повернувся з Індії (де він був місяць). Було дуже смішно :-) 
Довелось розказувати як насправді рахують ті дати і строки вагітності. І так, ми це все вже колись проходили.

15 comments :

  1. ох ці уважні чоловіки : )
    такий тест акуратненький. в мене такі здоровезні хрєні були : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. хаха )) Це щоб точно бачити. В мене на Давидка також великий був, зараз брала найдешевший ))

      Delete
  2. я нареготалася, уявила ту реакцію Петі на 6 тижнів)))) але то така характерна риса чоловіків - не замічати те, що для жінки очевидне)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дуже часто так воно і є ))

      Delete
  3. ой, як це кумедно! про 6 тижнів теж реготала :) ох... комедія з тими "пацанами" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. і не кажи, ще й "пацанів" то побільшало

      Delete
  4. Юль, я аж сама задумалась, а як то рахують)) так що нема що Петі дивуватись)) теж насміялась з того квесту))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Я також до вагітносі такі тонкощі незнала.

      Delete
  5. Ой так розсміялася -питання про стать-це перлина :), ну і про тижні теж розсмішило. Чекаю наступного посту, а як Давидко сприйняв новину про поповнення, як ви йому розказали?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Маємо навіть відео як ми йому розказали ))

      Delete
    2. Оооо клас, ну то розкажи-очі великі ?ще й відео записували , ну ви молодці

      Delete
  6. У нас було схоже - зробила тест зранку і запропонувала Сашкові приїхати додому на обід. Тест приклеїла на білий аркуш і склала вчетверо. Теж перев"язала стрічкою. Він розгортає - і не помічає нічого :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. хахаха )) Це ж треба )) Дуже смішно, також довелось власноруч вручати?

      Delete
  7. Петя просто знахідка )))) а тобі респект за таке позитивне ставлення до чоловікової уважності! треба в тебе цьому повчитися ))
    я два рази перечитувала і просто вмирала зі сміху ))) щя Ромі дам читати :)))) а ти кльово придумала з тестом!

    ReplyDelete
  8. Та вже за стільки років звиклась, ставлюсь до того з гумором. Він в мене дуже хороший, просто деколи дещо забуває ))

    ReplyDelete