Sunday 3 July 2011

Похід на Менлі

Ну нарешті добрались руки до блогу. Памятаєте про всі наші вилазки: абсейлінг, клаймінг, гори і т.д. та от, це все є подорожами організовані членами "клубу пригод" при Сіднейському університеті. Для того щоб вступити до клубу не обовязково бути студентом чи викладачем, клуб фактично складається з добровольців які  люблять активно проводити час і саме вони займаються організацією різниз походів і подорожей.

От ми і відчули що прийшла наша черга. Вирішили почати з простішого - кількагодинного походу. А для того щоб вести людей в похід треба як мінімум хоч раз там побувати, тому довелось йти самим щоб все "розвідати". Загальний маршрут займає порядку 10 км і основна частина проходить через ліс, але також є ділянки попри жилі квартали,  парки, пляжі, навіть проходили повз собачий пляж:

mv1.jpg

Планували виходити на 9 ранку, тим не менше (як це завждви буває в суботу)  троїхи довше поспали, поснідали. Одним словом на місці ми були в 2 годині, а поки дійшли то й темніло :-)

Звичайно не обійшлось без міні фотосесії

mv2.jpg

Та смачнезного морозива

mv3.jpg

Тут більше фото з пробного походу.

На справжній похід нас вже було 5. Різниця між походами була 2 тиждні але погода помітно змінилась - зима ж таки. Цього разу ми вирушили зранку.

mv5.jpg

По дорозі ми багато сміялись, фотографувались, їли, обнімались

mv6.jpg

Скакали і навіть пташок годували. Як потім виявилось їх заборонено годувати, нам пощастило що поблизу поліцейських не було, бо довелось би платити штраф...

mv7.jpg

Але все добре що добре закінчується - в нашому випадку все закінчилось домашніми мафінами та гарячим чаєм на лавочці.

Більше фото тут.

Ну що, ви ще не надумали приїхати до нас в гості?

4 comments :

  1. Спочатку ви до нас :), тим більше чого до вас зара їхати, у вас ж зима :), на новий рік тре їхати)

    ReplyDelete
  2. Ми то приїдемо, а ви починайте планувати, бо поки візи, поки одне поки друге тай Новий Рік буде ))

    ReplyDelete
  3. Ми з Сєрим речі вже зпакували...правда не тому, що їдем до вас...а тому, що в нас МЕГА ремонт))))Якщо він закінчиться...а в нас в кишенях не буде дир, то приїдемо))))

    ReplyDelete
  4. Надя, ми приїдемо і вам з ремонтом допоможемо!

    ReplyDelete