Thursday 6 November 2014

8 weeks challenge

1 вересня 2014:
Приступаю до нового фізично-морального випробування – цього разу 8 тижднів.
Що буде:
Посилені тренування (3 рази на тиждень активного спорту), знаю для когось це ніщо, але для мене, сплячої красуні, це посилено.
Нова методика харчування – багато білків і мало вуглеводів. При чому це має бути здорова їжа – овочі, молочне, мясне, також виключаю солодке. Думаю з цим буде нереально важко, адже доведеться в першу чергу урізати кількість мучного (о ні, мій любимий хлібчик, як же я без тебе?).
Крім цього планую качати прес. Але тут я буду не сама, на іншому континенті зі мною буде це робити моя кума-сестричка. Ми з нею, дві такі булочки, будемо одна одній допомагати морально не зійти зі шляху.

Отож початкові метрики на 1 вересня 2014:
Вага – а нема показника ваги, я ж обіцяла не важитись :-)
Об'єм груді - 92
Талії - 77
Бедра – 94
Біг (1 миля 1.6 км)– 9.18

Листопад 2014:
З запланованого виконала дуже багато. Харчування й справді поміняла, всі 8 тижднів (за кількома винятками, а куди ж без них?) звела до мінімуму мучне і крупи. Займалась 3 рази на тиждень в свому «буткемпі», а це, повірте, заняття не з легких. Тренують нас військові (колишні і ті що маюсь перерви між службою), а це означає перш за все дисципліна. Початок занять в 5.30 ранку. Запізнився (хоч 1 людина, хоч на 1 хвилину) – вся група ( близько 50ти чоловік) покарана – додадкові вправи одразу. Говориш під час того як хтось з сержантів говорить – вся грура покарана. І так далі.
Bootcamp
А ще такий парадокс. Зазвичай люди не запізнюються – не хочеться щоб вся група страждала. Але нерідко є що хтось не приходить на заняття. Якщо не прийшов – заставляють робити додакові вправи-покарання на початку заняття (тільки для тих хто пропустив а не для цілої групи). Але ці 5 хв покарання так стимулюють не пропускати! А парадокс в тому якщо пропустиш заняття – покарання 5 додаткових хв інтенсивних вправ під пильним оком тренера, а якщо не пропустиш – стандартне заняття, тобто година тренувань під пильним оком тренера. Тим не менше пропускати не хочеться саме через покарання :-)

Так, назад до моїх вересневих планів. Качати прес звичайно мені лінилось, адже сама себе не так заставиш як хтось, тому було буквально кілька додаткових пресокачань. А тепер результат 8-ми тижднів:

Метрики на 26 жовтня (8 тижднів від початку)
Об'єм груді - 87
Талії - 71
Бедра – 91
Біг (1 миля 1.6 км)– 8.30

Доречі, горжусь своєю сестричкою – мінус 5 кг. Молодець Іринка!
От і все, мій експеримент закінчився. І що далі? Ну, тренування продовжуються, а харчування таки помінялось. Тепер їм більше овочів і менше протеїнів ніж попередні 2 місяці, їм солодке але тільки якщо зранку, хліб і мучне їм, але в малих кількостях :-)

Ось такі в мене новини. Бувайте здорові!

7 comments :

  1. вав, класно то як! ти молодець :) і результат є, і видно, що старалася
    продовжуй і надалі!

    ReplyDelete
  2. вітаю з результатом!
    а що за тренування таке? з чого складається і як довго триває?

    ReplyDelete
  3. Дякую дівчата! Заняття 1 година 3 рази на тиждень. Зазвичай це поєднання кардіо і силових навантажень. Тобто присідання з 7кг мішками піску, біг тримаючи 4 кг пісковх куль над головою. Стрибки в довжину але 50 метрів стрибків і т.д. Все це чергується, але кожного разу тренування зовсім різне, ще жодного разу не було повтору, буває тільки окремі вправи повторюються з попередніх занять.

    ReplyDelete
  4. Молодець! Насамперед, за силу волі.

    ReplyDelete
  5. тихенько червонію і по-доброму заздрю: я тут навіть прес покачати не можу спромогтися, а ти аж тричі на день, ще й по годині! ти реально крута, от!

    ReplyDelete
  6. Тричі на день було б дійсно круто, але недумаю що до такого колись дійду :-) наразі 3 рази на ТИЖдень

    ReplyDelete