Saturday 28 March 2015

Проект 52 - тиждень 13. Ла Пероуз.

La Perouse. Їздили на прогулянку в сусідній райончик - а там така краса!! Чим довше ми тут, тим більше розумію що ми ще мало що бачили. 
Новий телефон. Пише Петя з роботи , що в нього телефон смс не приймає (він в нього хоч і тач скрін, та вже старенький), на що я йому відповідаю що пора купити новий. "А я вже купив, він шойно прийшов, 29$". Ну, думаю, в часи коли телефони коштують по тисячі баксів, він за 29 купив, вже собі уявила цей чудо-таксофон. 

Приходжу додому, а там... можна сказати міні-пульт розміром з візитну карточку. 

Cадочок. Прийшла забрати Девіда з садка, а він такий занятий що й не помічає. Хвилини так простояла поки вже всі діти йому хором не кричали що мама прийшла :-)

Техніка. Я просто в шоці до чого техніка дійшла! Скачала я програмку MakeupGenius на телефон і просто прозріла. Програма по примірці макіяжу. Тобто замість того щоб на собі пробувати якийсь новий макіяж, просто запускаєш програму і вибираєш чи то червону помаду, чи підводку, чи тіні і програмка тобі в онлайн режимі то все малює. Все інтерактивно, навіть коли ти рухаєшся весь намальований макіяж на екрані відповідно рухається з тобою і можна зі сторони глянути чи пасує. В нас на роботі вже всі дівчата і навіть хлопці (для своїх жінок) поскачували. Ось на цьому фото я насправді була взагалі без макіяжу. На зачіску не зважайте, то мені дизайнер робить ре-стайл. 

Робота. Взагалі з дівчатами з фірми, а не з свого відділу, мало десь вибираємось. То й видно, бо як цього тиждня огранізовували піти десь на обід, прям всі погодились. 

Іграшки. В гаражі в нас спаковані 3 великі яшики іграшок. Бо чим більше їх дома, тим більший бардак. Але щомісяця проводимо ротацію, тобто одні інгашки збираєм а інші заносим. Таке саме як купити зовсім нові - грається довго. 

Шопінг. Таке буває рідко, але ми з хлопцями поїхали мамі за взуттям. І тут Петя каже "сфотографуй як я його навчив", я витягую телефон, і ось він, той самий кадр. А насправді Петя його вчив стрибати з піднятими руками.  

А наступного тиждня в нас католицька Пасха, тому будемо мати 4 дні вихідних. Хоч нікуди з міста не їдемо, та плани наполеонівські. Але про це все в наступному дописі :-) 

6 comments :

  1. А-а-а літаючі мешти! Ла-Пероуз гарний, то французький район?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ні, апочто названий в честь француза який пришвартувався якраз біля цього місця. Їх конвой прибув другим, кілька місяців після капітана Кука (1788р).

      Delete
  2. Давидко на всі руки майстер... навіть підстрибувати щоб мешти літали...
    На що постійно звертаю увагу (не можу звикнути) що людей білих, типу європейців, ніби менше ніж інших рас
    Дякую за можливість бути поряд

    ReplyDelete
    Replies
    1. Так, можна сказати що європеїдної раси менше ніж азійської. Як приїдете до нас, то скоро звикните :-)

      Delete
  3. Петя в тебе великий оригінал ))) телефон класний - хі-хі )) програмку з мейкапом взяла на замітку. Покажись нам на фото після ре-стайлу в дизайнера!

    ReplyDelete
  4. цікаво цікаво, що то за програмка така))) прикольний кадр з тухвельками;)

    ReplyDelete