Friday 8 July 2011

Несподіванки

1. Сподівана несподіванка.

Продовження свого подарунку я чекала ще з Дня Народження, навіть розколола каханого що це новий ноутбук. Але як тільки я розпакувала коробку - ви б мене бачили - тішилась як дитина!! Він такий класний!! Дуже тонкий і зручний але в той же час дуже міцний і потужний. Тепер тайпаю нові дописи на зручненькій клаві.

sur2.jpg


2. Приємна несподіванка.

Так приємно отримувати сюрпризи і подарунки просто так, не в честь якогось свята чи дати - такі моменти запамятовуються надовго. Ось одного ранку я отримала дуже несподіваний і приємний сюрприз від співробітниці.

Ех... тепло на душі.....

sur1.jpg

3. "Це ж треба!" несподіванка.

Ця несподіванка мене приголомшила. Пішла я в магазин за продуктами і вирішила вино купити, і тут... мені його просто не продали. Так мені допомагали вибирати а в результаті: покажіть айді. Я кажу ну не маю при собі (якось за продуктами з правами не ходжу). Вибачайте але я не можу вам продати, ви не виглядаєте повнолітню (тут 21 рік). Ну я спершу розізлилась, а потім думаю, він таки мені комплімент зробив :-) .. а за вином доведеться ще раз йти.

5 comments :

  1. Хе, а нам приємно читати такі позитивні пости))))))))))
    п.с. на рахнок віку, мене коли в роддом привезли народжувати, то медсестра, що в приймалні сиділа дуже мамі моїй "співчувала". Пояснюю чому. Каже медсестра от на днях теж 16-ти річна родила, то важко, ой і вашій буде важко....от така моя історія)))

    ReplyDelete
  2. Дякую Світланка!
    Ха-ха-ха )) Ото ти насмішила, 16-ти річна мамочка :-)) Але приємно коли так з віком "помиляються" :-)
    Ну і як, справляєшся в свої 16?

    ReplyDelete
  3. хє)))))) Та вроді))))

    ReplyDelete
  4. Класні у тебе несподіванки!!!!
    Петро молодець, такий подаруночок зробив!!!
    А за вік... зі мною теж таке було... підходить хлопчина і каже ..о то ви з братіком гуляєте.. може мама вам купить стартовий пакет від МТС..або ви візьміть і собі, і мамі (моя мама була недалеко.. якраз)..
    та кажу не з братіком.. а з сином.... ))))

    ReplyDelete